company logo

Főoldal Könyvajánló
Tokaj / boratlasz

magyarborok.eu tokaj boratlaszBotos Ernő Péter - Marcinkó Ferenc
Kiadó: Bor-Kép Kiadó

"Ötven évvel ezelőtt készült felmérés szerint hazánkat a világon 3 névvel jellemezték: Puskás Öcsi, Papp Laci és a Tokaji aszú. Ez gyerekfejjel belevésődött tudatomba. Ha többet nem is tudunk a Tokajiról, csak azt, hogy Nemzeti Himnuszunk szövegében is megemlíttetik, már elég kell legyen arra, hogy minden magyar ember büszkén gondoljon rá!

 
A bor géniusza

magyarborok.eu a bor geniuszaHamvas Béla
Kiadó: Medicina Könyvkiadó RT.

"A könyv, melyet lapozgatunk, nem fényképalbum, és nem is fotókkal illusztrált szöveg, szó és kép mégis egységesen összetartoznak. A fényképészet szinte kezdettől fogva igényt tartott arra, hogy a képzőművészetekkel egyenrangú kifejező eszközzé váljon, s mint fotóművészet túllépjen a tárgyi ábrázolás és dokumentálás feladatkörén és szintjén.

 
Az ég és föld szülte bor

magyarborok.eu az eg es fold szulte borJoly, Nicolas
Kiadó: Borbarát Kiadó

Nicolas Joly Franciaország egyik ismert borásza több mint húsz éve foglalkozik biodinamikus szőlőtermesztéssel. Könyvében eddigi tapasztalatait összegzi új alternatívát ajánlva a vegyszerfüggő termesztési módszerekkel szemben. A héthektáros Coulée de Serrant eredetvédett, különös adottságú dűlőn, a cisztercita szerzeteseknek köszönhetően, több mint 800 éve terem a világhírű bor, melyet az egyik legkarakteresebb fehérbornak tartanak Franciaországban.

 
A borkostolás

magyarborok.eu a borkostolasCsasmayor, Pierre
Kiadó: Gabo Könyvkiadó

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes korú vörössel, valamint a gyümölcsös rozékkal! Figyeljük meg a pezsgőspohárban táncot járó buborékokat, ismerkedjünk meg a különleges borfajtákkal, ízleljük meg az aranyló édesborokat!

 
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 4

Keresés

Rendezvények

magyarborok10.jpg


Ugrás a lap tetejére
Magyar borok a facebookon!

Legfrissebbek

Legolvasottabb

Apróhirdetések


SiteGround web hosting Weblap Neked!

Oldaltérkép I Adatvédelem I Szerzői jogok I Borászoknak I Írjon nekünk!

Minden jog fenntartva. Magyar borok honlapja! Design by: Weblap Neked!