company logo

Főoldal Hírbarangoló Milliókat fizettek Pitt és Jolie boráért
Milliókat fizettek Pitt és Jolie boráért

magyarborok.eu bradpittEgy jótékony célú árverésen több mint 10 ezer eurót fizettek Brad Pitt és Angelina Jolie boráért. A színészpárnak Franciaországban van szőlője és ezek szerint a boruk sem lehet túl rossz.
Egy napokban tartott árverésen több mint 10 ezer eurót (körülbelül 3 millió forintot) fizettek ki az Angelina Jolie és Brad Pitt nevével fémjelzett, és ami ennél is fontosabb, az ő pincészetükben készült borkollekcióért.


Az amerikai színészpárnak Franciaország déli részén, Saint-Tropez-től mintegy 80 kilométerre a szárazföld belseje felé van egy birtoka, rajta szőlővel. Az ott palackozott bor vett részt most egy, a Kongói Demokratikus Köztársaság javára rendezett árverésen.

A mindkét színész által aláírt, 300 üvegből álló kollekciót egy helyi borkereskedő, Vins Breban vette meg, és nem nagyon van kétségünk afelől, hogy jó vásárt csinált.

Különösen, hogy ha jól számolunk, akkor egy palack bor 30-35 euróért jutott a birtokába, és látunk rá némi esélyt, hogy ennél drágábban adja majd el.

Természetesen a Pitt-Jolie borért fizettek messze a legtöbbet, az árverés teljes bevétele kis híján elérte a 25 ezer eurót (7,5 millió forint), a pénzt teljes egészében az afrikai országban zajló mezőgazdasági projektnek ajánlják fel.

Forrás: http://gazdagisztan.blog.hu

Megosztom

 

 

Ugrás a lap tetejére
Magyar borok a facebookon!

Legfrissebbek

Legolvasottabb

Apróhirdetések


SiteGround web hosting Weblap Neked!

Oldaltérkép I Adatvédelem I Szerzői jogok I Borászoknak I Írjon nekünk!

Minden jog fenntartva. Magyar borok honlapja! Design by: Weblap Neked!